header
contact
buton catre pagina principala
buton catre pagina de portofoliu
buton catre pagina cu informatii despre noi
buton catre pagina cu informatii despre noi
buton catre pagina cu informatii despre noi

    Echipa de vise. Aşa ne place să ne numim.

    Datorită experienţei şi tehnologiei de care dispunem, noi suntem aceia care putem da viaţă anumitor vise.

    Ne place să fim unici. Şi suntem unici. Dar într-o lume în care producţia este dezvoltată pentru serie, pentru mulţi, singularitatea noastră este ascunsă în umbra mărcilor. Aici intervenim noi.

    Lucrăm comenzi unice pentru oameni unici. Fiecare lucrare pe care o dezvoltăm, poartă amprenta clientului. Fiecare vis, aparţine unui singur om...clientului nostru.

    Ştim cât de greu este în ziua de azi, să găsiţi ceva care să vă definească. Îmbrăcămintea care vă place, maşina după gustul dumneavoastră, obiectele specifice sau poate doar obiectele care vă amintesc de copilarie, de vremurile simple şi frumoase!

    Doar pentru dumneavoastră şi pentru visul dumneavoastră, ne-am dezvoltat, am învăţat şi am creat mijloacele necesare.

    Momentan suntem specializaţi în domeniul metalelor. Creare, dezvoltare şi restaurare de obiecte metalice.
    În domeniul restaurarii am început să ne extindem şi în aria lemnului şi a ceramicii.

    Cu ce vă putem ajuta în materializarea viselor, în evidenţierea personalităţii dumneavoastră? Cu micile obiecte valoroase, care vă înconjoară şi vă reprezintă.
    Metalul permite modelarea în orice formă, permite depunerea de culori şi texturi, permite intervenţii pe care alte materiale nu le suportă şi cel mai important este că durează în timp, poate fi acolo lângă dumneavoastră întotdeauna şi mereu la fel.

    În cadrul portofoliului nostru, am pus la dispoziţia dumneavoastră, o parte din lucrările noastre. Sperăm să vă ajute în formarea unei imagini îndeajuns de clare încât să vă puteţi dezvolta propriile proiecte.